Cart 0

Om Stepifi

anders-150.png

Anders B. Hovden
Founder & CEO

 

Stepifi ble lansert i 2017 - da som kun en app og med et håp om å kunne revolusjonere vikarhåndtering i skole. Vi fant fort ut at markedet vårt var større og vi begynte vår reise som har endt opp med det vi er i dag - et digitalt HR byrå.

Vi hjelper HR-ledelsen med å jobbe smartere med ressursene de har. Med Stepifi kan ressursene effektivt jobbe på flere lokasjoner. Med tjenester som bl.a. digital pool og digital medarbeidersamtale digitaliserer vi tidkrevende prosesser som før var umulige å gjennomføre effektivt. Når man ikke lengre er bundet til å kjøpe ressurser fra tradisjonelle bemanningsbyråer, men kan løse det selv, oppstår det utrolige fordeler som kulturbygging, økt kvalitet på arbeidet og intern kompetanseheving!

Stepifi sitt mål er å gjøre arbeidskraft sømløst, for arbeidsgiver og arbeidstaker. Det spiller ingen rolle om det er midlertidig eller fulltidsansatte. Du samler alle i samme digitale pool, også strukturer Stepifi alt fra kommunikasjon til booking.

Vi er et team som jobber og brenner for nye løsninger innenfor ressursstyring og vi har tjenestene og kundene til å bevise at Stepifi fungerer. Er du klar for å jobbe mer effektivt med dine ansatte?

Ta kontakt med oss så forteller vi gjerne mer om tjenestene våre.

black-top-header.png