stepifi-illustration-front-page.jpg
 

Optimaliser ressursbruken på alle avdelinger med Stepifi

Det å optimalisere ressursbruken eller erstatte noen ved sykdom kan være en slitsom og tidkrevende prosess. Ansvaret faller som oftest på den stressende lederen/mellomlederen som i de fleste tilfeller blir en flaskehals.

Med Stepifi-appen kan man enkelt booke ressurser smartere for å optimalisere driften, noe som gjør at man sparer både tid og penger. Erstattere kan velges blant kollegaer fra samme avdeling eller nærliggende. I tillegg kan man velge fra en pool med ressurser som man selv tilgjengeliggjør via Stepifi.


ipad-iphone-features-kjeder.png

Hvordan det fungerer

request-new 3.png

1 - Løs det smartere

Ansatte laster ned Stepifi appen slik at de enkelt kan forespørre og bli forespurt om å jobbe, dette øker den interne utnyttelsen.

people-cell-new 3.png

2 - Koble til flere avdelinger

Hvis ingen av kollegaene på din avdeling har mulighet til jobbe, kan du enkelt velge å forespørre kolleagaer på andre avdelinger. 

3 - digital ressurs pool

Når verken interne kollegaer eller dine eksterne kan stille opp, kan du forespørre i den digitale ressurs poolen som Stepifi har generert for alle avdelingene i ditt firma.


 

Jobb smart og proaktivt

Når man har flere avdelinger er det ikke alltid like enkelt å optimalisere ressursbruken. Det er mange ansatte å ha kontroll på og avdelingene har ofte forskjellig behov i forskjellige perioder. Dette har Stepifi laget en løsning for og den handler like mye om digitalisering som omorganisering. 

Stepifi har det vi liker å kalle "digitale ressurspools", dette gjør at man kan ha ansatte i en ressurspool og tilgjengeliggjøre de for flere avdelinger i et gitt geografisk område. 

Den mest effektive måten å optimalisere antall ansatte på er å proaktivt søke etter de beste erstatterne blant interne eller eksterne ressurser du stoler på. Stepifi er designet for å optimalisere bruken av ressurser. Vårt mål er å hjelpe deg til å jobbe smartere.

viz-stepifi-admin.jpg

Fordeler for deg

 

Den økonomiske
lederen

teacher.png

Som leder, har du tilgang på dyp innsikt. Som f.eks. hvilke brukere har steppet inn for hverandre, hvor mye, når og hvorfor. Stepifi tilbyr deg et innsiktspanel som sørger for at du vil spare både tid og penger. Du vil til enhver tid ha full tilgang til å overse status.

Den overarbeidede
mellomlederen

Leder.png

Som mellomleder har du tilgang til et brukervennlig adminpanel der du kan foreta forespørsler, godkjenne forespørsler eller overstyre. Du kan legge til brukere og administrere firmaets ressurs-pool. Full innsikt over statistikk og bruk gjør at ressurs-håndtering aldri har vært enklere.

Den arbeidsomme
ansatte

mellom-leder.png

Som ansatt har du nå mulighet til å skaffe din egen erstatter, finn den som passer best til å ta over for akkurat deg. Du kan velge blant interne og eksterne ressurser og kommunisere med de gjennom appen. Last opp vedlegg om nødvendig og motta rapport fra din erstatter etter endt arbeid. 

Den ivringe
ringevikaren

vikar.png

Som vikar (intern eller ekstern) mottar du nå forespørsler direkte fra den ansatte eller avdelingen som du skal jobbe for. Du har all informasjon du trenger i appen og mulighet til å chatte. Du får notifikasjoner på telefonen din når du blir forespurt og kan raskt si ja eller nei til oppdrag.


Klar for en prat? Book et videomøte med oss i dag!