topimages-bemanning.png
 
 

Jobb raskere, spar penger og knytt deg sterkere til kundene dine med Stepifi

 
 

Hos bemanningsbyrået ringer telefonen hele tiden. Kunder som trenger ressurser til forskjellige oppgaver ringer konstant - din jobb er å hjelpe de. Med Stepifi kan du nå enkelt fjerne alle telefonsamtalene og sørge for at dine kunder booker sine ressurser direkte fra din ressurspool. 

Stepifi kobler bemanningsbyrået tettere sammen med sine kunder og sørger for å fjerne flaskehalser, vakt-telefoner, trege prosesser og ikke minst gir dere en mulighet for en ny inntektsstrøm


 
ipad-iphone-features-bemanningsbyaa.png

Hvordan jobbe på en digital ressurshåndteringsplattform?

 

Når vi snakker med bemanningsbyråer sier alle det samme, det er kunden som er utfordringen. Det er kunden som ikke vil digitaliseres. Dette har vi tatt hensyn til når vi har utviklet Stepifi. Hele plattformen er laget slik at man ikke kan gjøre feil - har du ikke fylt ut det du skal kommer du ikke videre i prosessen. Alt er basert på solid og intuitiv logikk.

Så hvordan fungerer prosessen?

1) Vi setter opp systemet, inviterer inn brukere og trener opp alle i hvordan dette fungerer.

2) Legg til ønskede kunder - Stepifi hjelper til å sette opp brukere hos de 2 første kundene.

3) Tilby kundene å bruke Stepifi for å løse bemanningsutfordringene på kundenivå før de skalerer til dere.

4) Whitelabeling er mulig om dere ønsker det.


 

Fordeler for alle involverte

Bemanningsbyrået

Leder.png

Som bemanningsbyrå har du tilgang på dyp innsikt, f.eks. hvilke kunder som har booket hvilke ressurser når og hvorfor. I tillegg har du en aggregert oversikt over alle kunders ressursbruk. Stepifi tilbyr deg et innsiktspanel som sørger for at du vil spare både tid og penger. Du vil til enhver tid ha full tilgang til å se alles status.

kunde

teacher.png

Som kunde har du tilgang til å bestille ressurser direkte fra appen. Du får umiddelbart se hvilke ressurser som er tilgjengelig og hvem du ønsker å spørre. Du har også et brukervennlig kontrollpanel der du kan legge til kollegaer som også skal kunne bestille ressurser fra vikarbyrået. Full innsikt over statistikk og bruk gjør at ressurshåndtering aldri har vært raskere og enklere.

ressurs

vikar.png

Som ressurs mottar du nå forespørsler direkte fra kunden eller avdelingen som du skal jobbe for. Du har all informasjon du trenger i appen og mulighet til å chatte direkte med arbeidsgiveren din. Du får notifikasjoner på telefonen din når du blir forespurt og kan raskt si ja eller nei til oppdrag.


Ønsker du å lære mer? Møt oss på et videomøte i dag.