ipad-iphone-features-eventbyraa.png
 
 

Stepifi sørger for smart kommunikasjon med crew!

 
 

Med så mange baller i luften at man nesten ikke kan se himmelen, kan det være utfordrende å skaffe, håndtere og kommunisere med crewet som skal jobbe for deg. Dette har Stepifi sørget for å løse for dere på en effektiv og smart måte. 

Stepifi gir deg appen som gjør at du på farten kan booke, kommunisere og organisere ditt crew smart og raskt.


 
ipad-iphone-features-eventbyraa.png

Full kontroll og oversikt til enhver tid.

 

Stepifi har en proaktiv prosessmodell som gjør at det er du som bestemmer hvem som skal jobbe - riktig person til riktig jobb er viktig!

viz-stepifi-admin.jpg

 

Fordeler for alle involverte

eventbyrået

mellom-leder.png

Som eventbyrå har du tilgang på dyp innsikt, f.eks. hvilke prosjektledere som har booket hvilke ressurser når og hvorfor. I tillegg har du en aggregert oversikt over all ressursbruk på alle eventer. Stepifi tilbyr deg et innsiktspanel som sørger for at du vil spare både tid og penger. Du vil til enhver tid ha full tilgang til å se alles status.

prosjektleder

teacher.png

Som prosjektleder har du tilgang til et brukervennlig kontrollpanel der du kan foreta og godkjenne forespørsler (app og web). Du kan legge til ekstra brukere og administrere crew på en oversiktlig og kontrollert måte. Full innsikt over statistikk og bruk av crew per event gjør at ressurshåndtering aldri har vært raskere og enklere.

crew

vikar.png

Som crew mottar du nå forespørsler direkte fra prosjektleder eller eventet som du skal jobbe for i en app. Du har all informasjon du trenger i appen og mulighet til å chatte direkte med prosjektlederen din. Du får notifikasjoner på telefonen din når du blir forespurt og kan raskt si ja eller nei til oppdrag. Timelister lagres automatisk.


Ønsker du å lære mer? Møt oss på et videomøte i dag.