Stepifi teamer opp med mojob!

top.png

Rekruttering er en viktig del av hverdagen for alle bedrifter. Før var det slik at man bare kunne legge ut en stilling på finn.no også kom søkerne til deg. Den tiden er forbi.

I dag er det din oppgave som arbeidsgiver å finne dine nye kollegaer, du må rett å slett ut å jakte. Så hvordan gjør man dette da?

En digital pool har ikke stor verdi uten ressurser. Mulig du har har ressurser fra før som du enkelt kan invitere inn i din nye digitale pool, mens andre starter med blanke ark og må finne ressursene før de kan bygge sin private pool. Stein for stein.

Stepifi teamer derfor opp med rekrutteringsverktøyet Mojob!

Mojob er en plattform der du som arbeidsgiver enkelt kan styre din rekruttering via en smart app. Videointervjuer av kandidater, smart AI-motor og ikke minst en brukervennlighet som gjør at du til enhver tid har full kontroll er bare noen av funksjonene.

Når du så har fått etablert din pool vil du med tiden se at det er alltid noen ressurser som faller fra og behovet for nye oppstår. Behovet for kontinuerlig rekruttering oppstår.

Kontinuerlig rekruttering er ikke et nytt begrep, men blir fort tydelig nå som du har en digital pool hvor du til enhver tid kan se status på dine egne ressurser. Det å jobbe med kontinuerlig rekruttering er tidkrevende og noe, så å si alle, organisasjoner har satt bort. Men den tiden er også forbi.

Med Mojob har du, til enhver tid, din egen spesialtilpassede landingsside som du kan dele i dine kanaler (hjemmeside/intert/some) eller som Mojob kan spre for deg i betalte kanaler. Her bestemmer du selv hvor mye du vil “trykke til” i forhold til hva behovet ditt er.

Sammen tar Stepifi og Mojob nå tak i alle de utfordringene du som arbeidsgiver har med tanke på rekruttering, organisering og booking av heltid- og deltidsressurser. Vi sørger for at hele prosessen er ivaretatt og at du til enhver tid har full oversikt og kontroll.

  • Rekruttering (kontinuerlig eller engangs)

  • Organiserer alle ressursene i en digital pool

  • Booke ressurser digitalt fra flere lokasjoner

  • Mulighet til å koble på bemanningsbyrå om nødvending som siste ledd

  • Full innsikt i hele verdikjeden

Vår visjon er at det skal være effektivt å skaffe til veie kvalifiserte ressurser når du trenger det – våre verktøy gjør dette mulig!

Les mer om mojob på deres hjemmesider her eller chat med oss direkte ved å trykke på chat-knappen nederst på høyre side 🤩

/A